2022-05-03 14:56:54• hírek • Fizetett tartalom

Kaszinó online – Az alapok

Aki sokat böngészik az interneten, az nagy valószínűséggel szembetalálkozott már valamelyik netes kaszinó reklámjával. Ezek a hirdetések gyakran 100 vagy akár 200%-os üdvözlő bónusszal vagy egyéb promócióval próbálják a weboldalra csalogatni a felhasználókat. De mik is azok a netes kaszinók?

 

Az online kaszinók gyakorlatilag a hagyományos játéktermek virtuális változatai, ám számos előnyük is van, például a széles kínálat, a remek bónuszok vagy a mobilról, útközben is elérhető felület. A https://nomini.com/hu/ kaszinó online oldala olyan funkciókkal rendelkezik, ami kiemeli a versenytársai közül. A netes kaszinók részben azért olyan népszerűek a felhasználók körében, mert annak sem okozhat gondot használatuk, aki csak felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik. Ráadásul sokan mobileszközről, például okostelefonról vagy táblagépről nyitják meg ezeket a platformokat, hiszen az európai mezőnyből is kiemelkedő magyar internetsebességnek köszönhetően így is zökkenőmentes felhasználói élményt kapunk.

Így válasszunk nyerőgépet online

Egy kaszinó online kínálatában alapvetően három fő kategóriával találkozhatunk. Kezdjük talán a nyerőgépekkel, melyek a mai napig az egyik legnépszerűbb játéknak számítanak mind a hagyományos, mind a virtuális kaszinókban. A nyerőgépeken először ki kell választani a tétet, majd egy gomb megnyomásával pörgethetjük meg a tárcsákat, és ha kijön a szükséges minta, különböző összegű nyereményekre csaphatunk le. A netes nyerőgépek nem sokban különböznek a hagyományosoktól. Bár kezdetben a valós gépek mechanikai alapon működtek, ma már mindenhol algoritmus szabályozza a játék kimenetelét. Óriási különbség viszont, hogy az internetes kaszinókban feltüntetik a játékok úgynevezett RTP (return-to-player percentage) értékét, ami arra vonatkozóan ad információt, hogy az adott játékkal mennyi pénzt lehet átlagosan visszanyerni. Általánosságban elmondható, hogy a 97% feletti érték jónak számít, ez teljesen megfelel a sztenderdnek. Az RTP-re tehát mindenképp érdemes ránézni, mielőtt lehorgonyoznánk egyetlen nyerőgép mellett, de ez nem minden. A volatilitás szintén fontos szempont, hiszen azt jelzi, hogy egy játék milyen gyakran és mekkora nyereményeket ad. Így azok is megtalálhatják számításukat, akik szeretnek kockáztatni, s azok is, akik inkább biztosra mennek. Nem mellékes az sem, hogy a játék fejlesztéséért melyik stúdió felelt. Érdemes olyan fejlesztők címei közül válogatni, akik már nagy tapasztalattal és hosszú múlttal rendelkeznek a kaszinójátékok fejlesztése terén. Ilyen például a NetEnt, de a Microgaminget és az Evolutiont is ezek közé sorolhatjuk. Végül pedig személyes preferenciánkat is vegyük figyelembe: a legjobb kaszinók kínálatában rengeteg különböző tematikájú játékgép közül választhatunk. Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, nagyobb eséllyel távozhatunk nagy nyereményekkel egy virtuális nyerőgéptől.

Élet a nyerőgépeken túl – Asztali és élő játékok

A nyerőgépek mellett van két további kategória, amelyek rendkívül népszerűek az online kaszinók felhasználói körében. Az egyikbe az asztali, a másikba az élő játékok tartoznak. Az asztali játékok között a hagyományos közönségkedvencek, például a póker, a blackjack és a rulett találhatók, pontosabban ezeknek a gépi változatai. Az utóbbi időben viszont megjelentek az élő játékok is, amelyek között például az asztali játékok valós időben, HD-kamerával közvetített változatai is helyet kaptak. Az élő játékok emellett chat-funkciót is kaptak, így akár játékostársainkkal, akár az osztókkal is beszélgethetünk a játszmák során. Persze a három fő kategórián kívül számos további típust is találhatunk néhány kaszinóban, gondoljunk akár a jackpotjátékokra vagy a rendkívül népszerű sportfogadásra.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: